Maison à louer

1200€ par mois

3 chambres 120 mètres carrés

Immoweb code : 20133887
Immoweb code : 20133887

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
120 mètres carrés habitables
130 mètres carrés de terrain
Disponible le : 01/12/2024

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze energiezuinige nieuwbouwwoning met energieklasse A / E-peil E13 bevindt zich in een rustig gelegen straat te Baardegem (Aalst).
Op wandelafstand is er een apotheek, school, slager, frituur, kinderopvang, hoevewinkel en sportterrein. Er is ook een supermarkt op 2 km.
Vlakbij bevindt zich een bushalte richting Aalst en Brussel.

Op het gelijkvloers sluit de volledig ingerichte keuken aan op de lichtrijke leefruimte. De grote schuiframen geven uit op het aangelegd terras en de tuin met kunstgras & tuinberging. Naast de woonkamer bevindt zich een afgesloten wasplaats en bergruimte. In de inkomhal is er een ingebouwde vestiaire en een gastentoilet met handwasbakje.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 kamers, een badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Er is eveneens een kleine berging met het ventilatiesysteem en de omvormer van de zonnepanelen.
De woning heeft een beveiligde toegang (alarm).

Extra troeven:
BEN-woning | fotovoltaïsche zonnepanelen | regenwaterput aangesloten op de 2 toiletten, uitgietbak en buitenkraantje | ventilatiesysteem | parkeerplaats voor de woning | verlichtingsarmaturen, gordijnroedes en muggenramen reeds geplaatst.

Verhuur rechtstreeks van eigenaar.

Contacter