Maison de maître à vendre

289000€

4 chambres 171 mètres carrés

Immoweb code : 20121722
Immoweb code : 20121722

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
171 mètres carrés habitables
80 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek de charme en het comfort van deze prachtige en energiezuinige rijwoning in het centrum van Torhout! Gelegen in de Stationsstraat, vlakbij het trein- en busstation, winkels, scholen, de gezellige markt en zoveel meer, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en praktisch gezinsleven.

Het gelijkvloers beschikt over een inkomhal, een lichtrijke living met hoge plafonds, een praktische keuken die uitgeeft op de binnenkoer en een apart gastentoilet.
Op de eerste verdieping is er een ruime slaapkamer en een grote moderne badkamer met ligbad, douche, toilet en voorzieningen voor wasmachine en droogkast.
Op de tweede verdieping zijn er nog 2 volwaardige slaapkamers die uitgeven op de nachthal en trappenhal. Een vierde slaapkamer vinden we op de derde verdieping. Deze grote ruimte kan ook omgevormd worden tot hobbyruimte of inrichten als speelkamer.

Ook warm geworden van deze interessante woning? Aarzel niet en contacteer ons snel voor een bezoek ter plaatse.

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoud om dit te aanvaarden of te weigeren.

Contacter