Maison de maître à vendre

499000€

3 chambres 332 mètres carrés

Immoweb code : 11487648
Immoweb code : 11487648

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
332 mètres carrés habitables
195 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Herenwoning in hartje Roeselare te koop - voorheen sterrenrestaurant Boury - dus uiterst geschikt voor startend restauranthouder : alles is voorhanden : compleet ingerichte keuken en ook de restaurantruimte en inkom zijn nog hip ... kortom een unieke kans voor iemand die onmiddellijk zijn eigen restaurant wil uitbaten en wie weet ook een eerste of tweede ster kan verovereren !!!

Los daarvan is deze woning ook uiterst geschikt om er een kantoor in onder te brengen of voor een praktijk - ook om er te wonen kan dit , mits enkele aanpassingen, sowieso op de verdieping heb je een volledig ingericht appartement.

Handelsruimte
Inkomhal met sanitair blok, lichtrijke zaal (plaats voor 44 pers.) met lichtstraat en open haard, airco. Ingerichte keuken (warme en koude keuken) met koelcel, wasplaats en wijnkelder. Uitweg achteraan (mog. tot bijkopen aansluitende garage).

Duplex appartement
Inkomhal met kleedkamer, apart toilet. Woonkamer met parket en aansluitend zonneterras. Ingewerkte keuken. Eerste grote slaapkamer met dressing, badkamer (bad, lavabo en inloopdouche.

Op de verdieping: bureelruimte, 2 slaapkamers en bergzolder.

Troeven?
+ Instapklaar;
+ +- 10jr geleden vernieuwd;
+ Centrale ligging;
+ Diverse mogelijkheden.

EPC 127 kWh/m² UC1824279

Gvg – Wg – Gmo – Gvkr – Gvv

Contacter