Maison de maître à vendre

895000€

4 chambres 327 mètres carrés

Immoweb code : 20130712
Immoweb code : 20130712

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
327 mètres carrés habitables
1549 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gelegen in het centrum van Moerbeke vinden we deze gerenoveerde meesterwoning in empire stijl met parktuin. De centrale locatie nabij tal van handelszaken, horeca, scholen en invalswegen is slechts één van de vele voordelen van deze uitzonderlijke eigendom.

Bij het betreden van de woning worden we verwelkomt door een royale inkomhal met in marmer afgewerkte vloeren die ons toegang verleent tot de verschillende vertrekken op het gelijkvloers. Alle ruimtes worden gekenmerkt door 3.30 m hoge plafonds met prachtige molures. De gehele woning ademt gezelligheid en klasse. We vinden hier een ruime eetplaats, leefruimte en bureau op prachtige vloeren in Pitch Pine. De keuken werd volledig vernieuwd en van hieruit heeft u tevens toegang tot de prachtige parktuin.

Op de eerste verdieping vinden we twee zeer ruime slaapkamers, een kleinere kamer en een badkamer met marmeren lavabomeubel en ligbad terug. De tweede verdieping werd ingericht als masterbedroom met maatwerk. Daarnaast vinden we hier nog een logeerkamer, berging en kleine badkamer terug.

Ontspannen doen we dan weer in de west-georiënteerde volwassen parktuin met waterpartij en verschillende terrassen. Deze biedt een oase van rust midden in het dorp. Een gemetst bijgebouw, een prieeltje, een tuinhuisje en een gemetste barbecue zorgen voor een verscheidenheid aan mogelijkheden.

Naast het benadrukken van de esthetische waarde werd er enorm veel aandacht besteed aan het energiezuinige karakter. Zo werd het dak volledig geïso

Contacter