Maison de maître à vendre

1095000€

4 chambres 420 mètres carrés

Immoweb code : 20190755
Immoweb code : 20190755

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
420 mètres carrés habitables
1290 mètres carrés de terrain

Description

Erpe-Mere - Prachtig gerestaureerde herenwoning uit 1888 ...

Erpe-Mere - Prachtig gerestaureerde herenwoning uit 1888 met 4 ruime slaapkamers en aangelegde, zonnige tuin met zwembad en poolhouse.

Voor meer informatie, mail naar [email protected]

De woning onderging doorheen de jaren verschillende metamorfoses, met o.a. de uitbouw die in 2004 werd geplaatst onder het toezicht van de architect Jo Crepain. Deze extensie is voorzien van een open, hoogwaardig geïnstalleerde keuken met een eetplaats en praktische wasplaats. Grote raampartijen zorgen ervoor dat binnen en buiten naadloos met elkaar verbonden zijn.

In het “authentieke deel” bestaat de gelijkvloerse verdieping uit een dubbele ruimte die dienst kan doen als leefruimte of ontvangstruimte, een derde ruimte ingericht als eetplaats en de vierde als bureaugedeelte.
Elk zijn ze voorzien van een prachtige, authenntieke open haard en originele parket die warmte en karakter toevoegen aan de ruimtes.

De originele, centrale trap leidt ons naar het eerste verdiep, waar drie volwaardige slaapkamers zijn ondergebracht. Eén van de slaapkamers is voorzien van een extra opslagruimte, die eventueel nog kan ingericht worden als dressing.
Een aparte badkamer, volledig ingericht, is voorzien van alle nodige comfort en luxe.
Op de bovenste verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer, de hoofdslaapkamer, die eveneens voorzien is van een enorme dressing.

De buitenruimte is een ware lust voor het oog. Een prachtig aangelegde tuin (2016) met aangenaam zwembad e...
Obligation de rénovation: no

Contacter