Maison de campagne à vendre

525000€

4 chambres 308 mètres carrés

Immoweb code : 20186570
Immoweb code : 20186570

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
308 mètres carrés habitables
939 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ruime, vrijstaande woning met o.a 3 à 4 slaapkamers, 2 woonkamers, 2 badkamers, garage, bureau en ruime tuin. Deze op te knappen woning werd getekend op een perceel van 939 m² met ZO-oriëntatie. Kort bij scholen, supermarkten en openbaar vervoer. Ideaal gelegen tussen Lier en de E313. Vlakbij fiets- en wandelwegen. Mogelijkheid tot kangoeroe- of zorgwonen, vrij beroep, praktijk, ... Het gelijkvloers en de bovenverdieping werden ingericht als aparte woongelegenheden.

Indeling
GLV: riante trap-/inkomhal met garderobe, gastentoilet, thuisbureel, lichtrijke woonkamer, keuken met ontbijtplaats, badkamer met inloopdouche, lavabo en tweede toilet, gelijkvloersslaapkamer, tuinkamer en ruime veranda met toegang tot de tuin. De garage met sectionaalpoort biedt plaats voor een wagen, fietsen, bromfietsen en aansluiting voor WM/DK..

Bovenverdieping
: nachthal, woonkamer 2 met slaapkamer 2, kitchenette met ruime eetplaats en balkonterras, tussenkamer, badkamer met lavabo, douche en derde toilet, slaapkamer 3 en ruime (onafgewerkte) zolderberging.

Kelder: kruipruimte onder de hele woning en proviandkelder.
De tuinzones met terrasjes zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd. De achtertuin op het Zuid-oosten ligt op gazon en heeft een tuinberging. De 2 opritten bieden plaats voor meerdere wagens.

Kenmerken

+ ruime woning (308 m²)
+ solide woning (beton)
+ diverse mogelijkheden
+ 3 slaapkamers (16, 16 en 20 m²)
+ ruime tuin
+ geen renovatieverplichting

Deze zeer ruime, op te knappen wo

Contacter