Maison bel-étage à vendre

529000€

3 chambres 275 mètres carrés

Immoweb code : 20165450
Immoweb code : 20165450

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
275 mètres carrés habitables
603 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom bij deze prachtige, volledig gerenoveerde burgerwoning, gelegen in een charmante en centrale straat te Welle. Dit karakteristieke pand combineert het beste van twee werelden: de klassieke uitstraling van een statige woning, met het comfort en de duurzaamheid van een moderne renovatie. En als kers op de taart biedt deze woning een unieke urban farming tuin, ideaal voor wie een groene levensstijl ambieert.

De woning is zeer ruim ingedeeld en telt momenteel 3 grote slaapkamers. Mits het inrichten van de zolder kan u makkelijk extra kamers creëren. De moderne open keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, een kookeiland en duurzame materialen, ideaal voor de kookliefhebber. Zowel de eetplaats als de keuken geven uit op de prachtige tuin, dankzij de grote raampartijen baden deze in het licht. Grote schuifdeuren verbinden de woonkamer met het bureel.

De tuin is een waar paradijs voor stadsboeren en tuinliefhebbers. Dankzij een slimme indeling biedt de tuin verschillende zones voor het verbouwen van eigen groenten, kruiden en fruit. De zonnige ligging en de efficiënte inrichting maken het mogelijk om jaarrond te genieten van eigen, verse oogst – midden in de stad.

Tijdens de renovatie is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo is de woning voorzien van uitstekende isolatie, zonnepanelen en energiezuinige installaties, wat niet alleen bijdraagt aan het comfort, maar ook zorgt voor lagere energiekosten.

Deze woning ligt op loopafstand van winkels en horeca…

Contacter