Maison bel-étage à vendre

265000€

3 chambres

Immoweb code : 20228077
Immoweb code : 20228077

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains

Description

Charmante bel-étage woning met 3 slaapkamers in Sint-Mich...

In het hart van het geliefde Sint-Michiels, vlakbij Brugge, vindt u deze charmante bel-étage woning die u meteen zal verrassen met haar ruimte, lichtinval en rustige ligging. Deze gezellige woning is ideaal voor gezinnen en biedt drie ruime slaapkamers, een zonnige tuin en een handige garage.

Bij binnenkomst leidt de inkomhal u naar de ruime garage. Op deze verdieping bevindt zich ook een praktische wasruimte en 2 bergingen, wat de woning nog functioneler maakt. Het terras en de tuin zijn perfect voor zomerse avonden of een ontspannen ontbijt in de zon.

Op de eerste verdieping is er de lichte en luchtige leefruimte, waar grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk daglicht met aansluitend de keuken.

De tweede verdieping is gereserveerd voor rust en privacy, met drie volwaardige slaapkamers en een badkamer voorzien van een ligbad.

Dit renovatieproject heeft een uitstekende ligging in een rustige, kindvriendelijke buurt, op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer. Ook de vlotte verbinding naar het centrum van Brugge en de autosnelwegen is een groot pluspunt. De zonnige tuin met terras vormt een oase van rust, terwijl de praktische indeling en ruimte van de woning u een aangename leefomgeving bieden. Kortom, een unieke kans om te wonen in een rustige buurt met alle voorzieningen binnen handbereik. Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning met veel lichtinval, een zonnige tuin en een ruime garage? Dan is deze bel...
Obligation de rénovation: inconnu

Contacter