Loft à vendre

2 chambres 86 mètres carrés

Immoweb code : 10943589
Immoweb code : 10943589

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
86 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Loft

Désolé il n'y a pas de traduction française. Op wandelafstand van het centrum van Waregem, de stadsvijvers en de recreatie domeinen vinden we deze moderne en stijlvolle loft.

We betreden de loft via de inkomhal met gastentoilet die ons toegang biedt tot de ruime lichtrijke woonkamer en de volledig geïnstalleerde open keuken met voldoende kastruimte, kookplaat, dampkap, vaatwasser, oven, spoelbak en koelkast met diepvriesvak. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een praktische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Vanuit het leefgedeelte heeft u zicht op de onderhoudsvriendelijke zuidwest gerichte stadstuin, waar het heerlijk vertoeven is na een drukke werkdag!
Bovendien beschikt deze loft over 2 slaapkamers, een moderne badkamer met ruime inloopdouche en dubbel lavabomeubel , een private parkeerplaats én een ruime gemeenschappelijke fietsen- en vuilnisberging.

De grootste troeven zijn: het lage EPC, de conforme elektrische keuring, vloerverwarming op aardgas, aanwezigheid van zonnescreens, ...
Uitgestelde ingenotstreding tot uiterlijk 31 december 2023!

Wenst u graag een bezoek aan deze prachtige loft? Neem dan snel contact op via 09 380 09 74 of via [email protected]

Contacter