Loft à louer

1350€ + 100€ par mois

2 chambres 157 mètres carrés

Immoweb code : 20152499
Immoweb code : 20152499

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
157 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
De automatische toegangspoort leidt u naar de gemeenschappelijke binnentuin van de gekende Pauwels Site. In het midden van dit oude fabrieksgebouw treft u de lichtrijke, ruime en aangename loft op de gelijkvloerse verdieping. De plafonds met een hoogte van ruim 4 meter en de ruwe betonnen elementen zorgen voor een industriële en stijlvolle look. De grote ramen langs de oostelijke en westelijke zijde doen de lichtinval en het ruimtelijk gevoel alleen maar toenemen. De gepolierde betonvloer over de volledige gelijkvloerse verdieping is voorzien van vloerverwarming en zorgt voor een optimale warmte het hele jaar door.
U komt binnen langs de inkomhal met op maat gemaakte kasten. Het woongedeelte bestaat uit een open leefkeuken met koelkast, diepvriezer, afwasmachine, combi-oven, kookgelegenheid en ruimte in overvloed voor salon en eettafel. De benedenverdieping werd verder nog voorzien van een gastentoilet en een afgesloten berging met legplanken en aansluitingen voor wasmachine en/of droogkast.
De opvallende stalen trap brengt u naar de eerste verdieping waar u de twee ruime slaapkamers en badkamer kan terugvinden. U beschikt in de badkamer over een ligbad, inloopdouche, wastafel en apart toilet. De grootste slaapkamer is voorzien van ingebouwde kasten over de volledige breedte en in beide slaapkamers werd parketvloer gelegd.
De loft beschikt daarnaast over 2 ruime terrassen, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Garage optioneel aan €80/maand. Vrij vanaf 1/1/2025.

Contacter