Locaux commerciaux à louer

1500€ par mois

300 mètres carrés

Immoweb code : 20157422
Immoweb code : 20157422

Aperçu

300 mètres carrés habitables
209 mètres carrés de terrain
Disponible le : 01/02/2025

Description

Gent - Bruine café aan het Rabot te huur

Ben je klaar om een bruisende horecazaak te starten vlakbij een van de meest levendige studentencentra van de stad? Dan is dit charmante bruine café de perfecte kans voor jou! Gelegen recht tegenover de technologiecampus van hogeschool Odisee, met meer dan 4000 studenten op wandelafstand, is dit dé plek om de volgende hotspot voor studenten en jonge professionals te worden.
Het café ademt de sfeer van een echte bruine kroeg: knus, gezellig en helemaal zoals het hoort. Met een oppervlakte van ongeveer 200m² biedt het pand tal van mogelijkheden voor entertainment zoals darts, tafelvoetbal en pool, ideaal om een leuke, relaxte vibe te creëren. Er is een kleine keuken aanwezig, perfect voor het serveren van snacks en lichte gerechten, zodat je jouw gasten naast drankjes ook iets lekkers kunt aanbieden.
Boven het café is er bovendien ruimte die, mits wat aanpassingen, omgetoverd kan worden tot een comfortabele woonruimte. Dit biedt de uitbater de unieke kans om wonen en werken te combineren op een dynamische locatie. Ook het huidige meubilair kan worden overgenomen, waardoor je meteen aan de slag kunt zonder grote investeringen.
Kortom, dit café heeft alles in huis om een succesvolle zaak te worden of de bestaande horeca-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Interesse? Neem snel contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

Obligation de rénovation: inconnu

Contacter