Immeuble mixte à vendre

350000€

1 chambre 173 mètres carrés

Immoweb code : 20195547
Immoweb code : 20195547

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
173 mètres carrés habitables
1410 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze te renoveren woning met een ruim werkhuis van +-250 vierkante meter, gelegen op een royaal perceel van 14 are in Nieuwenrode/Kapelle-op-den-Bos. Met zijn landelijke ligging biedt deze locatie een perfecte balans tussen natuur en het gemak van nabijgelegen voorzieningen.
De woning zelf, hoewel te renoveren, straalt potentie uit met zijn ruime opzet, met de mogelijkheid om uit te breiden naar maar liefst 4 kamers. Dit maakt het ideaal voor ondernemers, handige klussers of grote gezinnen die op zoek zijn naar een gepersonaliseerde woonruimte.
Met de ruime opzet van het werkhuis van +-250 vierkante meter, biedt dit pandeen schat aan mogelijkheden voor wie droomt van een atelier, werkplaats, of zelfs een eigen kleine onderneming aan huis.

Klaar om jouw stempel te drukken op deze bijzondere plek? Grijp deze kans en laat je creativiteit de vrije loop! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan een bezichtiging. De sleutel tot jouw toekomstige droomhuis wacht op je!

Contacter