Immeuble mixte à vendre

399000€

576 mètres carrés

Immoweb code : 20151923
Immoweb code : 20151923

Aperçu

576 mètres carrés habitables
754 mètres carrés de terrain

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Een investering die altijd loont? Parkeerplaatsen én opslagruimte, en die heb je hier allebei te over! En met maar liefst ca. 576 m² om te verhuren, heb je hier heel wat mogelijkheden, in een buurt waar de parkeerplaatsen enorm gegeerd zijn.
Je hebt eerst een lange inrit van ca.117 m² op beton, met drie aparte autostaanplaatsen links die je ook apart kunt verkopen, aangezien ze apart staan ingeschreven in het kadaster.
En in een buurt waar de parkeerplaatsen enorm gegeerd zijn, zullen ze in geen tijd verkocht of verhuurd zijn.
Achteraan gaat het in de hoogte én in de breedte, met een gigantisch, licht magazijn van ca. 310 m², inclusief te renoveren kantoren.
Een ideale opslagruimte dus, of een plek om een crossfit of sportcentrum te installeren, autos te herstellen, of zelfs te gebruiken als tijdelijke exporuimte met een industriële touch!
Het aparte atelier op de eerste en tweede verdieping is nog eens goed voor ca.78 m², en wordt momenteel verhuurd als opslagplaats.
Je zit hier in een rustige, opkomende wijk, aan het grote Sint Franciscusplein en vlakbij de Bredabaan. Dat wil dus zeggen: heel wat winkels in de buurt, net als het openbaar vervoer (trams en bussen voor de deur) en een vlotte connectie met Antwerpen. Het zwembad van Merksem ligt pal achter je hoek, net als het Runcvoortpark.
Meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/13188/

Contacter