Immeuble mixte à vendre

595000€

4 chambres 280 mètres carrés

Immoweb code : 20095947
Immoweb code : 20095947

Aperçu

4 chambres
3 salles de bains
280 mètres carrés habitables
1817 mètres carrés de terrain

Description

Villa

Désolé il n'y a pas de traduction française. Welkom in deze prachtige woning gelegen in het hart van Geel, perfect voor wie comfort en ruimte waardeert. Dit indrukwekkende huis biedt 280m² aan bewoonbare oppervlakte en staat op een uitgestrekt perceel van 1817m².

Bij het betreden van de woning valt direct de lichtinval en de ruimtelijke indeling op. De woning beschikt over vier ruime slaapkamers en drie volledig badkamers, ideaal voor een groot gezin of voor wie graag gasten ontvangt.

De moderne keuken en eetkamer bieden een geweldige plek om heerlijke maaltijden te bereiden en te genieten met familie en vrienden, terwijl de grote ramen een prachtig uitzicht bieden op de tuin.

Buiten wordt u begroet door een schitterende tuin met een uitnodigend zwembad, perfect voor ontspanning en zomerse verkoeling. Het ruime terras garandeert vele gezellige avonden buiten, omringd door groen.
Het groot bijgebouw van kan voor verschillende doeleinden worden ingezet.

Daarnaast beschikt de woning over een veelzijdige extra ruimte die momenteel is ingericht als praktijkruimte, maar ook tal van andere mogelijkheden biedt zoals een thuiskantoor of hobbyruimte.

De architectuur van het huis is eigentijds en doordacht, geplaatst in een rustige buurt met een goede verbinding naar het centrum van Geel en naburige voorzieningen.

Deze woning combineert stijl en functionaliteit en biedt een schitterende kans om te genieten. Kom dit uniek pand on

Contacter