Immeuble mixte à vendre

198000€

Immoweb code : 11446906
Immoweb code : 11446906

Aperçu

947 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit kan een prachtige woning worden! Dit perceel ligt in een rustige woonbuurt op ideale locatie vlakbij Ronse en toch in het groen.

Op dit perceel staan 2 gebouwen: een grote te renoveren stal en een bijzondere gebouw dat nu wordt gebruikt als polyvalente yoga/workshopzaal.

De zaal van 100m2 kan verder uitgebaat worden voor rustige activiteiten. Of deze ruimte kan ook helemaal omgebouwd worden naar een toffe woning. Het is een momenteel een grote ruimte open tot in de nok met zicht op de houten balken. Er zijn dus geen aparte (slaap)kamers, geen badkamer/keuken en er is nog geen aansluiting op elektriciteit en stadswater. De verwarming is momenteel met een pelletkachel. Er werden wel al enkele renovaties gedaan: nieuw dak, geïsoleerde muren en vloer, dubbelglas. Het is een prachtige zaal met een heerlijk uitzicht over de tuin en de velden.

De bijhorende stal van 225m2 biedt tal van mogelijkheden. De stal moet van A tot Z gerenoveerd worden.

Vooraan is er een grote parking die een leuke voor-/binnentuin zou kunnen worden. Achter het gebouw is er dus ook een stuk weide/tuin.

Dit is een uitzonderlijke plek met heel veel mogelijkheden dicht bij Ronse en toch omgeven door groen, grote bomen en een fantastisch uitzicht!

GEEN IMMO. Bezoek enkel op de bezoekdagen op afspraak!!

Contacter