Immeuble mixte à vendre

642000€

9 chambres 267 mètres carrés

Immoweb code : 20223528
Immoweb code : 20223528

Aperçu

9 chambres
3 salles de bains
267 mètres carrés habitables
233 mètres carrés de terrain

Description

Gebouw met 3 appartementen, tuin en garage

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit kleinschalig gebouw, op minder dan 500 meter van het Boekenbergpark en brasserie Exter, bevat een grote garage op het gelijkvloers en daarboven 3 quasi gelijke appartementen met de volgende indeling: In de grote inkomhal, met een zwart-witte tegelvloer, heb je plaats om een grote vestiairekast te maken. De leefruimte vooraan is ruim en licht, op een degelijke betonconstructie vloer kan je deze makkelijk aankleden met een warme parketvloer bijvoorbeeld, grote ramen en plaats voor een zithoek en een eethoek. Naast de leefruimte heb je een eerste slaapkamer, die je kunt gebruiken als bureau, maar ook kunt openwerken bijvoorbeeld. Ofwel wordt dit een master bedroom met een ensuite dressing/bureau, en verplaats je de leefruimte naar de achterzijde, dat kan ook.
De hal geeft ook toegang tot de betegelde badkamer, die ietsje gedateerd is, met een douchecabine, een toilet, lavabo met spiegel en aansluiting voor je wasmachine en droogkast. De ingebouwde keuken achteraan heeft een gasvuur, dampkap, spoelbak, vaatwasser en heel wat kastjes. Van hieruit stap je zo in de tuin of het overdekte oostgerichte terrasje op.
De twee resterende slaapkamers liggen achter mekaar en bereik je ook via de hal, samen goed voor zo’n 31 m²! Je kunt hier dus nog volop spelen met ruimtes samen te voegen of open te werken, aan jou de keuze!
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/13404/

Contacter