Immeuble mixte à vendre

149000€

1 chambre 69 mètres carrés

Immoweb code : 20224298
Immoweb code : 20224298

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
69 mètres carrés habitables
97 mètres carrés de terrain

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Een hoekpand dat je nog helemaal kunt omvormen naar eigen smaak en budget? Dan is dit lichtrijke appartement op een toplocatie in Borgerhout iets voor jou.
Op de hoek van de Prins Leopoldstraat met de Oudstrijdersstraat vind je dit ruime, lichte hoekpand, mét zicht op het mooie heraangelegde Montgomerypleintje net voor de deur.
Het betreft een volledige renovatie waarbij je de goedgekeurde vergunning reeds in handen hebt.
Je hebt hier de mogelijkheid om een leefruimte met open keuken te creëren of de indeling gewoon behouden zoals deze in huidig staat is. De badkamer is volledig te renoveren maar ook deze kan aangepast worden naar een ensuite badkamer. Op deze manier creëer je eenaparte toilet en een bergruimte met aansluiting voor was-en droogmachine. De indeling kan je dus nog volledig naar eigen hand zetten en de afwerkingsgraad bepaal je helemaal zelf!
Eveneens is er een vergunning aanwezig voor een ruim dakterras van maar liefst 27m² welk toegankelijk is via de gemeenschappelijke hal.
Goed om te weten: elke nieuwe eigenaar moet op basis van zijn aandeel in de basisakte bijdragen aan de kosten van de verbouwing van dak en achtergevel, onderling te verdelen tussen 3 eigenaars. Dan heb je ook meteen een energie zuiniger pand dat klaar is voor de toekomst!
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/13405/

Contacter