Immeuble mixte à vendre

179000€

1 chambre 42 mètres carrés

Immoweb code : 11482910
Immoweb code : 11482910

Aperçu

1 chambre
42 mètres carrés habitables
107 mètres carrés de terrain

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Op zoek naar een leuk stekje voor jezelf of een slimme investering? Dan is dit recent gerenoveerd eenslaapkamerappartement een echte aanrader: gerenoveerd met kwaliteitsmaterialen, gelegen in een rustige straat tussen Zurenborg en het Moorkensplein.
Zodra je je deur binnenstapt, begrijp je waarom dit een niet te missen kans is. Die lichtrijke leefruimte met open keuken, de karaktervolle parketvloer, die ook doorloopt in de slaapkamer en de strakke keuken met onderhoudsvriendelijke tegelvloer.
Kastruimte heb je hier volop, net als een composieten werkblad en alle nodige toestellen: kookplaat, dampkap, spoelbak, koelkast, vriezer, afwasmachine en combi-oven. Handig: aan het kookeiland is er een gedeelte voorzien met plaats voor hoge zitkrukken om gezellig te eten of te aperitieven.
De slaapkamer wordt afgescheiden van de woonruimte door prachtige openslaande smeedijzeren deuren met ramen. De badkamer bevindt zich achter een smeedijzeren schuifdeur met melkglazen deuren, die inkijk vermijden maar toch daglicht binnenlaten. Hier voel je je elke dag op hotel, dankzij de stijlvolle inrichting: witte metrotegels tegen de muur, grijze tegelvloer (dezelfde als de keuken), een zalig ruime inloopdouche, lavabo met meubel, spiegel, hangtoilet en handdoekenradiator. Ook de aansluiting voor wasmachine en droogkast vind je hier.
Een fiets te stallen? Op het gelijkvloers is er een fietsenberging.
Voor meer info: https://www.imm

Contacter