Immeuble mixte à vendre

159000€

1 chambre 66 mètres carrés

Immoweb code : 20065320
Immoweb code : 20065320

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
66 mètres carrés habitables

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklaar, licht hoekappartement op toplocatie in oud-Berchem
Heel veel licht, een grote leefruimte en zicht op een van Berchems bekendste straten, dat krijg je hier in dit fijne hoekappartement met één slaapkamer.
In een kleinschalig hoekgebouw stap je op de eerste verdieping via de traphal dit appartement binnen in de leefruimte. Met z’n doorlopende laminaatvloer, hoge plafonds en grote ramen langs weerszijden, heb je hier een ongelooflijk lichte, toffe ruimte te pakken, met plaats voor een salon en een eettafel.
Door de ramen kijk je uit op dé Driekoningenstraat, met al z’n winkeltjes.
De betegelde open keuken heeft een ontbijtoogje én een zijmuurtje naar de leefruimte toe, waardoor je toch verbonden bent met de rest van de leefruimte zonder dat je keukenrommel altijd zichtbaar is… handig! Je hebt hier een spatwand van zwarte geglazuurde metrotegeltjes, een keramische kookplaat, oven, dampkap, spoelbak, koelkast en heel wat kastruimte.
De slaapkamer bevindt zich achter de keuken - ook op laminaat - met plaats voor een dubbel bed en een kast. Je hebt hier ook nog een ingemaakte kast en toegang tot de aanpalende, betegelde badkamer. Die doet nog prima dienst. Je hebt hier een douche, een lavabo met spiegel en een toilet.
In een buurt waar de eethuisjes, koffiebars en cafés uit de grond rijzen, met allerlei openbaar vervoer vlakbij, zit je hier helemaal goed in oud-Berchem.
Meer info: https://www.immova

Contacter