Immeuble mixte à vendre

Faire offre à partir de

2 chambres 114 mètres carrés

Immoweb code : 9819386
Immoweb code : 9819386

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
114 mètres carrés habitables
229 mètres carrés de terrain

Description

TE RENOVEREN EENGEZINSWONING TE AALST

Nabij het centrum gelegen ruime gezinswoning met tuin. 

Deze woning is gelegen op wandelafstand van het centrum en ingedeeld met een inkomhal, bureel of slaapkamerruimte, kelder, woonkamer en badkamer. 
Op de eerste verdieping 2 ruime slaapkamers en een vaste trap naar de tweede verdieping. Daar kunnen nog meerdere slaapkamers voorzien worden. Deze eigendom heeft wel renovatiewerken nodig (aanpassing elektriciteit, ramen, isolatie etc.)
De leuke stadstuin is de extra troef van deze woning.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag, de woning staat momenteel gemeld in het register van onbewoonbare woning. Dus renovatiewerken zijn verplicht vooraleer deze eigendom kan bewoond worden. Meer inlichtingen hierover beschikbaar op kantoor of bij bezichtiging. 

Voor inlichtingen of bezoek bel vandaag nog naar 053/21.21.21

EXTRA: De vermelde prijs is een richtprijs/startprijs. Deze methode geeft jou, als potentiële koper, de kans om op een transparante manier te bieden. Na ontvangst van deze biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoop aan het hoogste bod, de richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u altijd contact met ons opnemen.

Obligation de rénovation: inconnu

Contacter