Immeuble à appartements à vendre

599000€

3 chambres 311 mètres carrés

Immoweb code : 20251788
Immoweb code : 20251788

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
311 mètres carrés habitables
545 mètres carrés de terrain

Description

Immeuble de rapport

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit gebouw, gebouwd in 1931, werd grondig gerenoveerd in 2015 en 2020. Gelegen in de winkelstraat in het centrum van Ranst, biedt deze eigendom een veelbelovende handelszaak met openbare parking voor de deur.

Het handelspand is ca 200m² en is ingericht met een polyvalente ruimte/café van +/- 100 m², voorzien van een gietvloer. Verder zijn er een apart gastentoilet, een volledig uitgeruste keuken, een achterliggend afwaslokaal, berging en koelcel. Achter de handelsruimte bevindt zich een gezellige koer. Het pand beschikt bovendien over een ruim en zonnig terras, ideaal om van de zon te genieten.Via de aparte ingang heeft men toegang tot zowel de kelder als het duplexappartement.

Het appartement bevindt zich op de 1ste verdieping. Bij binnenkomst via de inkomhal, die voorzien is van een handige ingemaakte kast onder de trap, betreedt men de lichtrijke leefruimte aan de rechterkant. Aangrenzend is de recent gerenoveerde keuken, uitgerust met een kookvuur en oven. Op dezelfde verdieping bevindt zich ook de vernieuwde badkamer met inloopdouche en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Op de bovenste verdieping zijn er 3 slaapkamers.

Tot slot is het gebouw voorzien van 18 zonnepanelen, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie. Het appartement is momenteel verhuurd voor 800 euro per maand en het handelspand is verhuurd voor 2200 euro per maand. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse

Contacter