Immeuble à appartements à vendre

285000€

1 chambre 40 mètres carrés

Immoweb code : 20001200
Immoweb code : 20001200

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
40 mètres carrés habitables
259 mètres carrés de terrain

Description

Opbrengsteigendom: garage met 5 autostaanplaatsen en multifu

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ontdek deze unieke investeringskans in het pittoreske centrum van Lier! Dit gelijkvloers is een pand met historische charme biedt mogelijkheden voor zowel verhuur als eigen gebruik.
Het gelijkvloers beschikt enerzijds over een ruime garage met plaats voor vijf auto's. De garage is eenvoudig toegankelijk via een elektrische poort, die bedienbaar is met een afstandsbediening. In een omgeving waar parkeerplaatsen schaars zijn, biedt deze garage een waardevolle oplossing voor het heersende probleem. Ideaal voor wie nood heeft aan een veilige en comfortabele parkeergelegenheid.
Daarnaast bevindt zich op het gelijkvloers een netjes onderhouden ruimte die multifunctioneel inzetbaar is. Deze ruimte is bereikbaar via een gemeenschappelijke inkomhal en biedt een slimme indeling. De beschikbare ruimte werd optimaal benut om gebruiksgemak te garanderen. Binnenkomen doen we in een hal die toegang geeft tot de verschillende ruimtes: een badkamer voorzien van een douche, toilet en lavabo, een open keuken, en een flexibele hoofdruimte die kan dienen als praktijkruimte voor een klein zelfstandig beroep of als studio in zijn totaliteit. Deze unit is volledig instapklaar en kan direct bewoond of gebruikt worden als atelier, consultatieruimte of andere professionele doeleinden.
Wacht niet langer en grijp deze kans om te investeren in een opbrengsteigendom met karakter en goed rendement.
U kan ons contacteren via [email protected] of 01

Contacter