Immeuble à appartements à vendre

650000€

338 mètres carrés

Immoweb code : 20224108
Immoweb code : 20224108

Aperçu

4 salles de bains
338 mètres carrés habitables
180 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Locatie: Ontdek deze indrukwekkende opbrengsteigendom, gelegen op Lange Beeldekensstraat in het bruisende Antwerpen, biedt een gelegenheid voor investeerders en gezinnen. Met een optimale ligging, zijn de mogelijkheden enorm. Op wandelafstand bevinden zich scholen, winkels, horecagelegenheden, de Meir en het Centraal station van Antwerpen.

Omschrijving: Bij het betreden van het gebouw komen we in de open inkomhal, welke toegang geeft tot de twee woningen. De woning aan de linkerkant is ingedeeld als een gezinswoning. Hierbij vinden we op de eerste tussenverdieping de wasruimte en berging terug. Op de eerste verdieping is de woonkamer, keuken en apart toilet gelegen. Eenmaal op de tweede verdieping vinden we twee ruime slaapkamers en een badkamer terug. De derde verdieping is voorzien van drie slaapkamers.
Bij de tweede woning aan de rechterzijde van de ingang vinden we op de eerste tussenverdieping een berging terug. Op verdieping 1 is het eerste één slaapkamer appartement, met alle nodige voorzieningen. Op verdieping 2 vinden we een gelijkaardig appartement als de eerste verdieping terug. De derde verdieping heeft een duplex dakappartement. Hierbij hebben we beneden de keuken, woonkamer en badkamer en op de bovenste verdieping de slaapkamer.

Er is tevens een kelder aan de woningen aanwezig.

De huidige vraagprijs is een richtprijs. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in

Contacter