Gîtes à vendre

185000€

3 chambres 94 mètres carrés

Immoweb code : 20182705
Immoweb code : 20182705

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
94 mètres carrés habitables
2440 mètres carrés de terrain

Description

Maison de Vacances - Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Beschrijving: Deze vakantiewoning biedt een ideale combinatie van rust en lichtinval, perfect voor wie er even helemaal tussenuit wil. Bij binnenkomst via de veranda, die tevens dienst kan doen als knusse zithoek, wordt u meteen verwelkomd door het overvloedige daglicht dat door de ramen stroomt. Dit zorgt voor een directe verbinding met de tuin. De eerste slaapkamer bevindt zich vlak bij de veranda, ook voorzien van grote ramen waardoor u kunt genieten van de tuin terwijl uitrust op bed. Verder gaan we naar de ruime woonkamer die overgaat in een moderne, open keuken. Deze keuken is volledig uitgerust met een spoelbak, elektrisch fornuis, oven, vaatwasser en koelkast. Vanuit de woonkamer heeft utoegang tot twee ruime slaapkamers, evenals een recent vernieuwde badkamer. Deze badkamer biedt het ultieme comfort dankzij de vloerverwarming, een inloopdouche, toilet en een moderne lavabo.

De mooie, rustige tuin is een perfecte plek om te ontspannen bij de vijver. Daarnaast is er een garage en een tuinhuis aanwezig voor extra opslagruimte.
Deze vakantiewoning is geschikt voor zowel degene die zelf op zoek is naar alle rust als degene die op zoek is naar een ideale investering. Met een capaciteit van maximaal 6 personen verhuurt de woning zeer vlot.

Bijzonderheden:
- EPC F (renovatie verplichting)
- Vijver
- Geen domicilie mogelijk Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS

Contacter