Ferme à vendre

670000€

5 chambres 536 mètres carrés

Immoweb code : 11489396
Immoweb code : 11489396

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
536 mètres carrés habitables
1679 mètres carrés de terrain

Description

Hoeve met authentieke, karaktervolle elementen vlakbij de...

Hoeve met authentieke, karaktervolle elementen én een uniek potentieel. Deze zuidgerichte hoeve op 1679 m² straalt rust en ruimte uit. Met een totale bewoonbare ruimte van meer dan 500 m² zijn de mogelijkheden legio. Combi wonen-werken, B&B of een groot gezin? Je kunt hier alle kanten uit... De imposante inkomhal geeft toegang tot verschillende vertrekken: bureauruimte (ca. 17 m²), gastentoilet, wasberging, karaktervolle woonleefruimte met originele open haard (ca. 67m²), ruime & lichtrijke keuken (ca. 43 m²) met toegang tot de kelderruimte met afzonderlijke TV hoek. Achter de woonruimte is er een inpandig verwarmd zwembad voorzien met doucheruimte, sauna, afzonderlijk toilet en 2° trap naar verdiep. Verder zijn er 3 inpandige garages met automatische poorten.
De verdieping is voorzien van 5 slaapkamers en 2 badkamers, een afzonderlijk toilet, dressing en vele ingemaakte kasten.
En dan de tuin: volledig omheind, veel privacy, ruime tuinberging en stalling en voldoende parkeergelegenheid.
Uitbreidingsmogelijkheden: op het naastgelegen bouwperceel van 941 m² dat nu deel uitmaakt van de tuin kan nog gebouwd worden.
Troeven op gebied van energie? Warmtepomp, zonneboiler & zonnepanelen met groenestroomcertificaten @ 300 euro/certificaat tem 2031!
Kortom: een uitgelezen kans voor wie zin heeft om deze parel op te blinken en te laten schitteren in al zijn pracht!
De hoeve met de bouwgrond kan ook aangekocht worden aan de prijs van €965.000,-
EPC 265...
Obligation de rénovation: no

Contacter