Ferme à vendre

1200000€

3 chambres 268 mètres carrés

Immoweb code : 20184930
Immoweb code : 20184930

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
268 mètres carrés habitables
50098 mètres carrés de terrain

Description

Te koop in het rustige Kruisem: een uniek domein van 5 he...

Te koop in het rustige Kruisem: een uniek domein van 5 hectare, ideaal voor paardenliefhebbers en mensen die willen genieten van ruimte en natuur. Deze eigendom biedt tal van mogelijkheden en beschikt over een leuke woning en een volledige paardenaccommodatie.
De woning zelf bestaat op het gelijkvloers uit een ruime living met tv hoek, een keuken met eetruimte, een kantoor en een wasplaats. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Het dak van de woning werd recent volledig vernieuwd, wat alvast een stevige basis vormt voor verdere renovaties.
Achter de woning ligt de paardenaccommodatie, die volledig is uitgerust met maar liefst 22 stallen (462 m²), een binnenpiste van 600 m² en een opslagplaats met annex garage en zolder (172 m²). Deze zolder kan perfect omgevormd worden tot een loft of extra woonruimte. Verder is er een opslagplaats voor hooi en stro (140 m2) en zijn er verschillende weides beschikbaar, waardoor het domein ideaal is voor paardenhouders.
Ondanks de rustige ligging, bevindt alles wat u nodig heeft zich binnen handbereik: station, scholen, winkels en bushaltes zijn te voet bereikbaar. Het centrum ligt op fietsafstand en binnen slechts 5 kilometer bereikt u alle belangrijke opritten.
Een unieke kans om uw droom van wonen en werken op een ruim en veelzijdig domein te realiseren! Voor een bezoek of inlichtingen gsm 0496 299200.

Obligation de rénovation: no

Contacter