Ferme à vendre

799000€

4 chambres 421 mètres carrés

Immoweb code : 11418704
Immoweb code : 11418704

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
421 mètres carrés habitables
2977 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
*** Kijkt u via een andere website dan de onze? Klik dan door naar https://www.immofransgoffin.be/nl/te-koop/hoeselt/8239145 voor de volledige advertentie met nog veel meer prachtige foto's en andere nuttige info. ***

Deze subliem gerestaureerde vierkantshoeve - opgericht in 1860 - is gelegen langs de Sint-Lambertusslaan in de dorpskern van Alt-Hoeselt ter hoogte van nummer 11, op een perceel van 29a77ca.

Op slechts enkele minuutjes rijden komt men al in het levendige centrum van Hoeselt, een bloeiende gemeente, die de laatste jaren volop inzet op ontwikkeling en vernieuwing. In dit centrum vindt men alles wat men nodig heeft, zoals enkele bakkers, de slager, gezellige eetzaakjes en de apotheker, een aantal buurtwinkels en supermarkten. Met de op- en afrit van de E313 op een viertal kilometer zijn omliggende steden vlot bereikbaar.

De zone achter de 50 m - gezien vanaf de St.-Lambertusstraat - heeft de bestemming 'agrarische gebieden' gekregen waardoor bebouwing achter het perceel uitgesloten is. Het vrije uitzicht, de rust en het landelijke karakter - passend bij dit eigendom - zullen bijgevolg voor de koper bewaard blijven. De vierkantshoeve zelf ligt in 'woongebieden met landelijk karakter', hetgeen mogelijkheden biedt voor onder meer herbestemming naar meergezinswoning, horeca, praktijkruimte, uitbaten van vrije beroepen, B&B - met in de nabije omgeving tal van mooie wandel- en fietswegen die voor de nodige aantrekking zorgen bij vele liefhebbers.
Het woonhuis v

Contacter