Entrepôt à vendre

* 355000€

Immoweb code : 20124536
Immoweb code : 20124536
*hors taxes

Aperçu

Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek Uw Ideale Bedrijfslocatie! Wij zijn verheugd om de lancering aan te kondigen van een exclusieve nieuwe bedrijvenzone, strategisch gelegen in de Emiel Clausstraat 37a in Sint-Eloois-Vijve. Deze zone biedt 10 gloednieuwe KMO-units met oppervlaktes variërend van 220 tot 296 m², speciaal ontworpen om aan de behoeften van moderne ondernemingen te voldoen.

Topligging en Uitstekende Bereikbaarheid!
Deze bedrijvenzone ligt in het hart van West-Vlaanderen, in de directe nabijheid van belangrijke verkeersaders zoals de E17 en N36. Dit garandeert niet alleen een vlotte toegang tot grote steden zoals Kortrijk, Waregem en Gent, maar ook een snelle verbinding met de rest van België en Noord-Frankrijk. De nabijheid van deze snelwegen maakt het een ideale locatie voor bedrijven die een uitstekende bereikbaarheid en logistieke efficiëntie nodig hebben.

Hoogwaardige BedrijfsUnits!
Elke unit binnen deze bedrijvenzone is ontworpen met oog voor kwaliteit en functionaliteit. De units bieden variabele oppervlaktes van 220 m² tot 296 m², waarvan twee hoekpanden met extra vitrine ruimte zodat er voor elk type onderneming een passende ruimte is. Of u nu een opslagplaats, showroom of kantoorruimte nodig heeft, deze units bieden gezien de casco verkoop de flexibiliteit en infrastructuur om aan al uw bedrijfsbehoeften te voldoen. Elke unit wordt verkocht samen met twee autostandplaatsen (10.000euro excl. kosten, meer info op ons kantoor).

Een Kans die U Niet Mag Missen!
Bent u op zoek naar een

Contacter