Duplex à vendre

315000€

3 chambres 165 mètres carrés

Immoweb code : 20021492
Immoweb code : 20021492

Aperçu

3 chambres
165 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Zonnig duplex appartement met ruim terras, garage en extr...

Bent u op zoek naar een ruim, modern en perfect gelegen duplex appartement? Zoek niet verder! In dit duplex appartement van maar liefst 165m² woon je op een geweldige locatie, vlakbij het centrum en het station van Sint-Niklaas. Op donderdag naar de markt, winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand,... hier geniet u van het gemak en de voordelen van een centrale ligging.

De lichtrijke en ruime woonkamer vinden we op de 1ste verdieping. Achterliggend een tijdloze keuken met prima toestellen, veel werkblad en opbergkasten. Het grote schuifraam geeft een heerlijk zicht op en toegang naar je eigen zonnige terras, dat uitkijkt op een groene binnenplaats. Het voordeel is dat je zo geniet van een weids, open ruimtegevoel, zonder dat je jezelf al te veel hoeft te bekommeren om het onderhoud – ideaal. Aansluitend aan de keuken een ruime berging en een toilet. Een praktische garage én extra autostaanplaats voor deze garage zorgen alvast voor voldoende parkeergelegenheid.

Op de tweede verdieping kom je via de nachthal bij 3 mooie slaapkamers waarvan één slaapkamer met een annex dressing, perfect voor uw garderobe. De andere twee slaapkamers beschikken over een fijne mezzanine, ideaal als speel-, slaap- of extra opbergruimte. Verder heb je op dit verdiep nog een moderne badkamer uitgerust met bad, douche en lavabomeubel en een aparte toilet.

Deze duplex biedt niet alleen veel ruimte en comfort, maar ook een uitstekende afwerking en een...
Obligation de rénovation: inconnu

Contacter