Duplex à vendre

299000€

2 chambres 125 mètres carrés

Immoweb code : 20226961
Immoweb code : 20226961

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
125 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit prachtig gerenoveerde 2-slaapkamer duplex bevindt zich op de derde verdieping in de Kastanjelaan, in een rustige wijk op een boogscheut van centrum Oostende. De totale renovatie werd uitgevoerd met een scherp oog voor afwerking en detail, waardoor het appartement een verfijnde en gewaardeerde indeling heeft gekregen.

Bij binnenkomst betreedt u de ruimte en lichtrijke leefruimte die naadloos aansluit op de open volledige ingerichte moderne keuken en ruimte voor een thuiskantoor. Op de benedenverdieping is er nog een ruimte berging (ca. 4m2) en een gastentoilet. De leefruimte biedt toegang tot een ruim zonneterras, perfect voor buiten eten en ontspannen.

Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers op de bovenverdieping, ideaal voor een gezin of als gastenverblijf. De hoofdslaapkamer heeft tevens de mogelijkheid om de dressing om te bouwen tot een 3e slaapkamer. Op de bovenverdieping bevinden zich eveneens 2 ingerichte badkamers waarvan 1 douchekamer en 1 ruime badkamer met ligbad en toilet.

Daarnaast biedt dit appartement extra opslagruimte met een privékelder en gemeenschappelijke ruime fietsenberging. Voor uw comfort en energie-efficiëntie is het appartement voorzien van dubbele beglazing. Verder is er een lift aanwezig in het gebouw.

Kortom, dit appartement is instapklaar en biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel en stijlvol wonen in Oostende.

Contacter