Duplex à vendre

405000€

3 chambres 144 mètres carrés

Immoweb code : 20138900
Immoweb code : 20138900

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
144 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Duplex/triplex

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze prachtige duplex bevindt zich in een rustige doodlopende straat op loopafstand van het dorpscentrum!
Het appartement beslaat de eerste en tweede verdieping van het gebouw.
Je betreedt de woning via de zij-ingang, die uitkomt in een inkomhal met trap naar de eerste verdieping. Hier vind je een handige bergruimte en een apart gastentoilet.
De leefruimte is bijzonder licht dankzij de vele raampartijen en heeft een onderhoudsvriendelijke tegelvloer. De keuken is volledig uitgerust met een koelkast, vaatwasser, oven, inductiekookplaat en biedt voldoende opbergruimte.
Grenzend aan de eetkamer is een schuifraam dat toegang geeft tot het terras, waar je kunt genieten van de avondzon. Er is ook een zonneluifel en een warmtebrander, ideaal voor koelere dagen.
Verder op deze verdieping zijn er twee slaapkamers op parket, waarvan één met ingebouwde dressingkasten en TV-aansluiting en nog een douchekamer met wastafel, wasmachine- en drogeraansluiting.
Verdieping
Op de tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, kom je in de ruime nachthal met een volledige wand als dressing en een ingebouwde bureauhoek.
Hier bevindt zich ook de derde slaapkamer op parket en een aparte badkamer met bad, wastafel, toilet en een groot Veluxraam.
Vanuit deze verdieping heb je toegang tot een prachtig ruim dakterras met Bankirai-vloeren en verlichting, perfect voor zomerse barbecues!
Achteraan het gebouw is er een carpo

Contacter