Duplex à vendre

384000€

2 chambres 110 mètres carrés

Immoweb code : 20060966
Immoweb code : 20060966

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
110 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gelegen op een zuidelijk georiënteerd perceel in de dorpskern van Oelegem, vlotte bereikbaarheid en vlakbij de opritten van de E34 en E313.

Indeling:
Met de lift bereikt u de tweede verdieping. De inkomhal biedt toegang tot het gastentoilet en een ingemaakte schoenenkast. De ruime, lichtrijke leefruimte sluit aan op een berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Via het grote schuifraam bereikt u het zonnige dakterras met zicht op "de brug van Oelegem" en de gemeenschappelijke tuin. De open keuken is voorzien van een inductievuur, vaatwasser, koelkast, diepvries en combi-oven. De kastenwand leidt naar de trap naar beneden.

Op de eerste verdieping komt de trap uit op de nachthal, die toegang biedt tot twee slaapkamers en een ruime badkamer met inloopdouche, toilet, lavabo met opbergruimte en een kolomkast. Onder de trap is extra opbergruimte.

In de ondergrondse garage treft u een autostaanplaats en een privé-berging met veel opbergruimte. Bovengronds is er nog een autostaanplaats. Naast de inkomdeur op het gelijkvloers is een gemeenschappelijke berging met individuele opbergruimte voor elke bewoner.

BIJZONDERHEDEN:
+In de dorpskern
+Zuidgericht terras
+EPC: A-label - 34 kWh/(m2 jaar)
+Garage, kelder en buitenstaanplaats inclusief de prijs
+Ruime, gemsch. tuin van ± 1000m²
+Voorzien van zonnetent~vliegenramen op elk draai-kiepraam
+Vrij van gebruik uiterlijk 8 maanden na akte (uiterlijk eind mei 2025) met bezettingsvergoeding van ca. €950/maand

Contacter