Duplex à vendre

346000€

4 chambres 133 mètres carrés

Immoweb code : 20034699
Immoweb code : 20034699

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
133 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit duplex appartement werd uitstekend onderhouden en bevindt zich op de 1ste en 2de verdieping in een kleinschalig gebouw met slechts 4 appartementen te Ginderbuiten, nabij lokale faciliteiten en het centrum van Mol.

Je betreed het appartement via een inkomhal, met ruimte voor vestiaire. De ruime open woonkamer bestaat uit een zithoek en een eethoek. De aansluitende keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, dampkap, vaatwasser en combi-oven. Op deze verdieping bevindt er zich verder een eerste slaapkamer (of bureel, speelkamer, ...), de volledig betegelde badkamer met ligbad, ruime inloopdouche en dubbele lavabo, een berging/wasplaats, en een apart toilet.

Op de duplex verdieping geeft de nachthal geeft uit op 3 slaapkamers.

Verder is er een inpandige garage (bereikbaar via de zijstraat) en een ruime bergzolder. Naast het gebouw is er ook nog een privatieve autostaanplaats.

Vanuit de leefruimte heb je toegang tot het ruime terras van +/- 25 m².

Aan de zuidkant werden de aluminium ramen voorzien van rolluiken. Verwarming op aardgas. Ventilatiesysteem type C. Videofoon aanwezig.

Er is geen lift aanwezig en heden is er geen syndicus, dus lage gemeenschappelijke kosten.

EPC: 96 kWh/m² (label A) | keuring elektrische installatie = conform

Het onderliggende gelijkvloers appartement wordt tevens te koop aangeboden, alsook het gebouw in zijn geheel (4 appartementen). Ideaal als investering ! Contacteer ons voor meer informatie.

Contacter