Duplex à vendre

299000€

2 chambres 100 mètres carrés

Immoweb code : 20112379
Immoweb code : 20112379

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
100 mètres carrés habitables
Étage : 2
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar een ideale woonplek waar rust en bereikbaarheid samenkomen? Dit prachtige duplex appartement in Lint biedt u het beste van beide werelden. Gelegen in een rustige gemeente met uitstekende verbindingen naar zowel werk als stad, kunt u hier moeiteloos reizen met de fiets, het openbaar vervoer of de auto.

Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig, halfopen gebouw met slechts twee andere mede-eigenaars, wat bijdraagt aan een aangename, rustige woonomgeving. Bij binnenkomst in de ruime inkomhal krijgt u toegang tot het gastentoilet en betreedt u de riante, lichte woonkamer die de volledige benedenverdieping beslaat. In de zomermaanden vormt het royale zuidgerichte terras een perfecte uitbreiding van uw leefruimte, waar u in volledige privacy kunt genieten van prachtige zonsondergangen.

De volledig uitgeruste keuken, inclusief een praktische berging met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast, zorgt voor extra comfort. Via de open trap bereikt u de bovenverdieping met twee ruime slaapkamers en een functionele badkamer met bad en toilet.

Bijzonderheden:

Zuidgericht terras van 21 m², volledig privé
Lage gemeenschappelijke kosten van slechts €90/maand (inclusief beheer syndicus)
Optioneel: garage beschikbaar voor €25.000

Dit appartement is de perfecte combinatie van comfort, rust en bereikbaarheid—ideaal voor wie op zoek is naar een nieuwe thuis in Lint.

Contacter