Duplex à vendre

445000€

3 chambres 269 mètres carrés

Immoweb code : 20277034
Immoweb code : 20277034

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
269 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ruim duplexappartement met 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 5) en terras te koop

Locatie: Dit ruim duplexappartement in de Provinciestraat in Antwerpen ligt ideaal, direct achter het Centraal Station. Met het stadscentrum, winkels, trendy horeca en openbaar vervoer op wandelafstand, biedt deze locatie een perfecte verbinding met de hele stad en daarbuiten.

Beschrijving: Dit instapklare duplexappartement strekt zich uit over de eerste, tweede verdieping met zolder en biedt volop ruimte en comfort.
Op de eerste verdieping vindt u een ruime woon- en eetkamer, volledig uitgeruste keuken, gastentoilet en grote berging. De tweede verdieping beschikt over drie slaapkamers, waarvan één met inloopdressing, en een badkamer met ligbad, douche en toilet. De zolderverdieping beschikt over twee extra kamers, ideaal als slaapkamer of hobbyruimte.
Achteraan bevindt zich een ruim zuidwest geörienteerd terras, perfect voor ontspannende momenten.

Bijzonderheden:
- Goede EPC-score
- Bewoonbare opp. 269m² cfr EPC
- Ruim terras 20m²
- Verduisteringsscreens aan de achterzijde
- P & G score: C
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter