Duplex à louer

895€ + 55€ par mois

2 chambres 103 mètres carrés

Immoweb code : 11478630
Immoweb code : 11478630

Aperçu

2 chambres
103 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Duplex

Désolé il n'y a pas de traduction française. Uiterst goed gelegen en energiezuinig duplex appartement met twee slaapkamers in Herentals.

Het appartement dateert van 2012, Bevindt zich in een goede staat qua onderhoud en is gelegen op de tweede en derde verdieping in een mooie omgeving in het centrum van Herentals.

Ligging: Gelegen in het handelshart van Herentals met alle faciliteiten in de onmiddelijke omgeving. Tevens zijn alle verbindingswegen naar de omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 zeer vlot bereikbaar.

Indeling: inkom, woonkamer, eetkamer, keuken, berging, toilet, terras, Verdieping: nachthal, Twee slaapkamers, badkamer.

Omschrijving: Via de lift komt u op de tweede of derde verdieping. Viade derde verdieping komt u binnen via de woonkamer/eetkamer. Deze geeft uit op de volledig geïnstalleerde open keuken (ijskast, oven, combi-oven, inductie kookplaat, vaatwasser, dubbele spoelbak, dampkap). Hiernaast bevindt zich een berging met aansluiting voor wasmachine, alsook een apart gastentoilet. Een verdieping lager, op de tweede verdieping zijn er twee slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en een tweede toilet aanwezig. Verder is er nog een zeer ruim oost georiënteerd terras aanwezig, waar het heerlijk vertoeven is. Tot slot om het geheel compleet te maken hoort er bij dit appartement nog een ondergrondse kelderberging, alsook een gemeenschappelijke fietsenberging die te bereiken is via de fiets- en wandelweg

Contacter