Commerce à louer

1300€ par mois

70 mètres carrés

Immoweb code : 20005566
Immoweb code : 20005566

Aperçu

70 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Commerce - Rez-de-chausée

Désolé il n'y a pas de traduction française. Uniek hoekpand op toplocatie

Bent u op zoek naar een uitgelezen kans voor uw handelszaak? Dan is dit uw moment! Wij bieden een prachtig hoekpand te huur aan, gelegen op de strategische hoek van de Bergstraat en Kattestraat te Heist-op-den-Berg. Deze locatie verzekert u van maximale zichtbaarheid en een indrukwekkende etalageruimte. Het pand is ideaal voor bedrijven die willen profiteren van de drukte van deze kruising, wat resulteert in een constante stroom van voorbijgangers en potentiële klanten.

Dankzij de grote raampartijen langs beide gevels kunt u uw producten optimaal presenteren. Het pand beschikt over een uitnodigende entree die naadloos overgaat in de winkelruimte, wat zorgt voor een open en toegankelijke sfeer. Bovendien is er een kleine keukenruimte en een apart toilet aanwezig, zodat u en uw personeel van alle gemakken zijn voorzien. De toehorende kelder biedt extra opslagmogelijkheden of kan worden gebruikt als archiefruimte.

Het pand is per direct beschikbaar, dus wacht niet langer en plan uw bezichtiging vandaag nog!

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek in te plannen. U kunt ons bereiken via telefoon op 015 24 29 24 of per e-mail op [email protected].
Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in uw nieuwe handelsruimte!

Contacter