Château à vendre

3000000€

9 chambres 2000 mètres carrés

Immoweb code : 20206770
Immoweb code : 20206770

Aperçu

9 chambres
7 salles de bains
2000 mètres carrés habitables
46000 mètres carrés de terrain

Description

Uniek kasteel op bijna 5 hectare gelegen tussen Leuven en...

Het Kasteel van Kersbeek is een iconisch historisch pand, met neogothische invloeden, daterend van eind 19e eeuw en volledig gerenoveerd in 2020-2021. De bedoeling was om er een B&B uit te baten.

Het volledige kasteeldomein betreft een prachtig aangelegd park met een oppervlakte van maar liefst 4,6 hectare en omvat onder andere 2 grote vijvers. Via statige oprijlanen kan je via 2 toegangswegen het kasteel bereiken, dat een bewoonbare oppervlakte heeft van in totaal ongeveer 2.000 vierkante meter. De garage achter het kasteel biedt plaats aan 4 wagens. 

Via een centrale trap bereik je de voordeur die je via de imposante ontvangsthal (een echte eyecatcher!) naar de statige leefruimtes leidt. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich ook nog de volledig uitgeruste keuken en gastentoiletten.

De gelijkvloerse en eerste verdieping van het kasteel werden met behoud van alle authentieke elementen en plafondhoogtes gerenoveerd. De authenticiteit is hier wondermooi behouden.

Op de eerste verdieping geeft de royale nachthal toegang tot een master bedroom en 3 extra slaapkamers, 2 badkamers en een erg ruime bureau. 

De tweede verdieping werd volledig gerenoveerd en heringericht om uit te baten als B&B met 5 luxe kamers met even luxueuze ensuite badkamers. Hier bevinden zich tevens een ontbijtzaal, keuken en leefruimte.

Ook de kelderverdieping werd gerenoveerd en ingericht als ontspanningsruimte, met een authentieke cinemazaal, wijnkelder, bar en ...
Obligation de rénovation: no

Contacter