Champs à vendre

1450000€

Immoweb code : 20123132
Immoweb code : 20123132

Aperçu

39924 mètres carrés de terrain
36,00 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Exclusieve Kans in het Hart van de Leievallei! Wij presenteren met trots deze uitzonderlijke landelijke eigendom, gelegen aan de Bondgenotenlaan en de Leie in Kuurne. Met een totale grondoppervlakte net geen 4 hectare (39.924 m²), biedt dit unieke pand een zeldzame combinatie van natuur, ruimte en mogelijkheden. De eigendom grenst aan de Leie en het jaagpad, en kijkt uit op de prachtige Heulebeekvallei, wat zorgt voor een ongeëvenaard uitzicht en een rustige, landelijke sfeer.
Sfeerfilm: https://youtu.be/U5SBKlvnXKY

Strategische Ligging en Bereikbaarheid.
De locatie van deze eigendom is ongeëvenaard. Gelegen op de overgang tussen het natte valleilandschap van het waterpark en de open ruimte van de Leiemeersen, biedt het zowel privacy als directe toegang tot de natuurlijke schoonheid van de regio. Toch bent u slechts enkele minuten verwijderd van het centrum van Kuurne en belangrijke verbindingswegen, waardoor steden zoals Kortrijk en Harelbeke snel bereikbaar zijn. Dit maakt het pand ideaal voor wie rust en het landelijke zoekt zonder in te boeten op bereikbaarheid.

Veelzijdige Bestemmingsmogelijkheden
De eigendom valt onder het BPA (Bijzonder Plan van Aanleg) dat als hoofdbestemming oa recreatie, sport en gemeenschapsvoorzieningen voorschrijft. Daarnaast zijn ook wonen en horeca als nevenfunctie mogelijk. Deze veelzijdigheid opent tal van mogelijkheden.
Momenteel is er op het terrein een paardenmanège, wat aangeeft dat de locatie al geschikt is voor activiteiten die harm

Contacter