Bureaux à louer

6750€ par mois

796 mètres carrés

Immoweb code : 20165341
Immoweb code : 20165341

Aperçu

796 mètres carrés habitables
1055 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit commercieel polyvalent handelsgelijklvloers is gelegen (op een terrein van 1.055 m²) aan alle in- en uitvalswegen van Waregem. Dankzij de nabijheid van de ring van Waregem kunt u zich vlot richting de E17 of naar het treinstation verplaatsen. Het pand bestaat heden uit een winkel en magazijn (gezamenlijk 796 m² bruikbare oppervlakte ofte 527 m² verkoop en 269 m² magazijn/opslag), waardoor het ideaal is voor bedrijven die zowel een verkoopruimte als een opslagruimte nodig hebben. Een andere invulling is uiteraard ook mogelijk, zoals daar zijn een kunstgalerij, dokterspraktijk, etc.
Het commerciële gedeelte, aan de straatzijde, heeft dankzij de grote ramen, veel visibiliteit.
Het magazijn biedt dan weer voldoende ruimte voor de opslag van voorraad en materialen. Hoge plafonds, brede toegangsdeuren, alles is aanwezig om het laden en lossen van goederen vlotter te laten verlopen.

De ruime parkeergelegenheid zorgt er dan weer voor dat bezoekers en werknemers vlot het pand kunnen betreden. Achteraan het gebouw is er nog de mogelijkheid om 5 wagens te parkeren.

Er is een mogelijkheid om 180 m² bij te huren, gekoppeld aan het handelsgedeelte.

Indeling:
inkom met onthaal, toonzaal, een keuken, kantoor, opslag met atelier en een sanitair blok (2 toiletten met lavabo + piscine).

Kort samengevat zijn de troeven: Mooie winkelruimte met gekoppeld kantoor en opslag, veel parkeergelegenheid, nieuwe elektriciteit (domotica wat het werken efficiënter maakt), nieuwe leidingen, all

Contacter