Bureaux à louer

400€ par mois

17 mètres carrés

Immoweb code : 10268716
Immoweb code : 10268716

Aperçu

17 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Kantoren / polyvalente ruimte

Désolé il n'y a pas de traduction française. Vernieuwde kantoorgebouwen, de kantoren liggen in een volledig gerenoveerde oude fabriekssite. Welkom bij Spiegelpark!

Een inspirerende en professionele omgeving waar je bedrijf kan groeien? Zoek niet verder.
Dit kantoor bedraagt 20m². Goed voor 2 ruime werkplekken of voor een ontvangstruimte met bureau. De ruimte is zeer lichtrijk, met veel lichtinval. Een blauwe accent muur zorgt voor een rustige sfeer. De hele verdieping is in een kantoor loft stijl opgetrokken. Er is een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte waar bij een koffie kan pauze genomen worden, maar evengoed is er een isolatie ruimte voorzien van geluidsabsorberende panelen die een kort gesprek met enkele collega’s mogelijk maakt en toch privé houdt. De vergaderruimte kan ingeboekt worden door alle huurders van het Spiegelpark via een reserveringssysteem.
Huren kan ook voor korte periodes (vanaf 3 maand). Contracten worden op maat gemaakt. We willen starters zeker ook steunen en kiezen daarvoor bewust voor een scherpe huurprijs.
-gemakkelijk bereikbaar: op nog geen 5min van E17, Kortrijk op 10min, Gent op 30min.
-altijd parkeergelegenheid
-auto en fiets laadpalen beschikbaar op de site
-maaltijden kan je bestellen via
-badging-systeem geeft toegang tot de kantoren

De kantoren liggen in een volledig gerenoveerde oude fabriekssite. Verwarming, elektriciteit, ventilatie, inrichting is volledig vernieuwd. Je vindt op onze bedr

Contacter