Bungalow à vendre

340000€

3 chambres 150 mètres carrés

Immoweb code : 20174173
Immoweb code : 20174173

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
150 mètres carrés habitables
538 mètres carrés de terrain

Description

LEDE - Bungalow zonder renovatieplicht nabij station

EERSTE BEZOEKDAG ZAT. 28/09 VAN 9U TOT 14U (enkel op afspraak!).
LEDE - Goed onderhouden bungalow met drie slaapkamers, tuin en garage nabij station. 

Deze solide woning treft u op wandelafstand van het station Lede, met de uitstekende verbinding Brussel - Gent, en in directe omgeving van scholen, winkels, openbaar vervoer en alle belangrijke invalswegen. Aangename buurt in landelijke omgeving met centrumlocatie, maken het hier aangenaam wonen. 

De eigendom is voorzien van een inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet, ruime woonkamer met haard, recente keuken met alle comfort, veranda, badkamer en drie slaapkamers. Overigens nog een opbergzolder, aparte garage en oprit tot stallen van drie wagens aanwezig . Onderhoudsvriendelijke tuinzone met terras en die u de nodige privacy garandeert. De woning heeft nood aan modernisatie/renovatiewerken, doch vrijstelling van renovatieplicht (EPC D-label), dit mede dankzij de geïsoleerde zolderplaat en de woning is op zich onmiddellijk instapklaar. De woning beschikt over dubbele beglazing, spouwmuur aanwezig (isoleren mogelijk), goed onderhouden en recuperatie van grondwater zijn hierbij zeker technische meerwaarden!

De ideale eigendom voor wie zoekt naar een betaalbare bungalow met drie slaapkamers, garage en tuin nabij  het centrum.
Info en bezoek: 053/60.65.60.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus n

Contacter