Bungalow à vendre

3 chambres 119 mètres carrés

Immoweb code : 20078543
Immoweb code : 20078543

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
119 mètres carrés habitables
500 mètres carrés de terrain

Description

Bungalow

Désolé il n'y a pas de traduction française. Welkom in deze charmante bungalow gelegen in een doodlopende straat te Knesselare! Deze gezellige woning biedt een comfortabele leefruimte van 119m².
Bij binnenkomst wordt u begroet door een lichtrijke inkomhal met gastentoilet, centraal gelegen in de woning die toegang biedt tot alle ruimtes, waaronder de warme en sfeervolle woonkamer met modern design, nauw aangesloten aan de volledig uitgeruste keuken. Deze woning beschikt verder over drie slaapkamers en de badkamer is uitgerust met een bad-douchecombinatie en badkamermeubel. Een grote troef van deze woning is de inpandige garage, die voldoende ruimte biedt voor het parkeren van uw wagen en de wasruimte.
De woning is omringd door een zéér goed onderhouden tuin met een ruim terras. Daarnaast geniet u van een prachtig uitzicht op de omliggende velden, ideaal voor natuurliefhebbers die houden van rust en sereniteit.
Sinds de laatste renovaties in 2021 (o.a. dak- en spouwmuurisolatie, vernieuwde ramen, rolluiken, conforme elektriciteitsinstallatie, alarmsysteem...) is deze woning instapklaar.
Op zoek naar een gezellige en goed onderhouden bungalow in een rustige omgeving met verzichten? Neem vandaag nog contact met ons op!

Contacter