Bien exceptionnel à vendre

650000€

Immoweb code : 11404838
Immoweb code : 11404838

Aperçu

1137 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze unieke kans om te wonen in een rustige omgeving van Blankenberge. Gelegen in een aangename residentiële buurt, niet ver van het bruisende centrum en het openbaar vervoer, biedt deze koppelwoning het beste van twee werelden. De veelzijdige panden hebben talloze mogelijkheden voor verschillende levensstijlen en ondernemingen. Of je nu op zoek bent naar een kangoeroewoning voor multigenerationeel wonen, een bed and breakfast om gasten te verwelkomen, een familie vakantieverblijf of zelfs een ruimte voor een vrij beroep, deze tweewoonst past perfect bij jouw behoeften en ambities. Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek de vele mogelijkheden die dit huis te bieden heeft.
Bij binnenkomst van de eerste woning word je begroet door een hal met een glazen deur die leidt naar de woonkamer, waar je kunt genieten van gezellig dineren en ontspannen bij de houtkachel, terwijl je uitkijkt op de prachtige tuin met terrassen, leibomen en een vijver. De ruim ingerichte keuken met eethoek en toegang tot de garage en berging maken het plaatje compleet. Boven vind je een mooie badkamer en drie slaapkamers.
De tweede woning die totaal renovatie behoeft is bereikbaar via de berging van het eerste huis of via een aparte ingang en biedt tal van mogelijkheden. Op het gelijkvloers vind je een living met een groot raampartij dat uitkijkt op de tuin en een aparte keuken met terras. Boven zijn er twee slaapkamers een badkamer en een zolder.
Prachtig tuin ZW en overdekt houten Barrelsauna

Contacter