Bien exceptionnel à vendre

429000€

5 chambres 308 mètres carrés

Immoweb code : 20188240
Immoweb code : 20188240

Aperçu

5 chambres
3 salles de bains
308 mètres carrés habitables
180 mètres carrés de terrain

Description

Woning

Désolé il n'y a pas de traduction française. Te renoveren herenhuis met authentieke elementen, garage en zuidgerichte tuin en heel wat potentieel
De inkomhal, met zijn authentieke elementen geeft al een mooi beeld van de rest van de woning. De ruime garage met polyvalente ruimte achteraan kan naar eigen dunken ingevuld worden. Creëer je hier een volwaardige aparte werkplek, Airbnb-ruimte, studio voor de inwonende student of grote hobbyruimte mét zicht op de tuin? Dit kan volledig naar eigen wensen ingevuld worden.
De tuin is Zuidgeoriënteerd, 48m² groot en heeft nog een terrasje van 9m². Je hebt hier voldoende privacy en met enkele fijne tuinmeubels heb je hier een heerlijke buitenplek te pakken.
Via de houten trap, ga je naar boven. Daar vind je op de eerste verdieping de riante leefruimte op een visgraatparket en plafondmolures met daarachter een tussenkamer, met een authentieke sierschouw, die uitkijkt op de tuin. Aansluitend vind je de ruime, te renoveren keuken met achterliggend een douchekamer en naastliggend het terras dat toegang verschaft tot de tuin.
Op de tweede verdieping vind je de badkamer en drie slaapkamers: twee volwaardige kamers en een kleinere die perfect kan dienen als dressing of bureauruimte. De ruime badkamer ligt aan de achterzijde. Mits een stevige opknapbeurt maak je hier een moderne, comfortabele badkamer op maat! Nóg meer kamers vind je op de derde verdieping: twee ruime, volwaardige kamers.
Voor meer info: https://www.immo

Contacter