Chambre d'hôtes à vendre

3149000€

840 mètres carrés

Immoweb code : 20006560
Immoweb code : 20006560

Aperçu

840 mètres carrés habitables
303 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit eigendom, bekend als Huis De Colvenier, biedt een scala aan mogelijkheden!

Ligging

Het is gelegen in het historische centrum van Antwerpen, op een steenworp afstand van onder andere de Groenplaats en de Grote Markt.

Indeling

Op de begane grond bevindt zich links het restaurant, dat beschikt over een ondergrondse luxe wijnkelder. Op de eerste verdieping boven het restaurant zijn er drie feestzalen. De tweede en derde verdieping vormen samen een luxueus duplex appartement met slaapkamers en een dakterras.

Rechts van het restaurant ligt de bistro, met vier appartementen die als hotel worden geëxploiteerd (vergund als toeristische logies). Achter het pand is er een ruimeparkeerplaats, die momenteel wordt gehuurd. Bij de verkoop wordt het huurcontract van deze parkeerplaats overgenomen.

Mogelijkheden

Het pand biedt diverse exploitatiemogelijkheden, zoals het runnen van een restaurant, (boutique)hotel en bed & breakfast. Daarnaast is het ook geschikt als investering voor verhuur en korte termijn verhuur, met een potentieel rendement van 5,54%.

Wilt u de mogelijkheden verder bespreken of dit eigendom bezichtigen? Neem dan contact op met ERA ONE via 03/360 85 30 en wees er snel bij!

Contacter