Appartement à vendre

197000€

1 chambre 68 mètres carrés

Immoweb code : 20089781
Immoweb code : 20089781

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
68 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
- VERKOCHT OP 1ste BEZOEKDAG -

In het centrum van Zottegem, vlak aan de Markt met winkelstraten en het station, vinden we dit lichtrijk 1-slaapkamer appartement. Het betreft een doorloopappartement op de 2de verdieping van een kleinschalige residentie uit 1998. De muren werden voor de verkoop nog volledig geschilderd.

Het appartement is als volgt ingedeeld: inkomhal met inbouw vestiairekast en gastentoilet, leefruimte met open keuken, overdekt terras vooraan met zicht op de Heldenlaan, badkamer met bad/douche en lavabo, en 1 slaapkamer met zicht op bomen achteraan.

Het appartement beschikt over CV op aardgas met een condenserende ketel uit 2017 en heeft o.a. hierdoor een gunstig EPC van 82kWh.

Verder is er op de -1 nog een eigen berging in de kelder (met aansluiting voor wasmachine) inbegrepen. In het gebouw is een lift aanwezig.

Een garagebox op het domein achteraan is apart aan te kopen.

Dit appartement is eveneens ideaal als investeringspand!

Kortom, bent u op zoek naar een goed gelegen appartement in het centrum van Zottegem met een garage? Of eerder een rendabele opbrengsteigendom? Contacteer ons dan voor meer info en/of het plannen van een bezoek op 053 89 99 66 of via mail naar [email protected].

Contacter