Appartement à vendre

* 380000€

2 chambres 115 mètres carrés

Immoweb code : 20013021
Immoweb code : 20013021
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
115 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Luxe Nieuwbouwappartementen in het Hart van Zottegem

Wij presenteren met trots twee prachtige nieuwbouwappartementen gelegen in een rustige, doch centrale buurt. Deze moderne appartementen bieden een combinatie van comfort, ruimte en elegantie, perfect voor wie op zoek is naar een hoogwaardige woonervaring.

Appartement 1

Met een oppervlakte van 115,43 m² biedt dit appartement een ruim en licht interieur. De woonruimte is ontworpen om optimaal te profiteren van het natuurlijke licht, waardoor een aangename en uitnodigende sfeer ontstaat. De open keuken is uitgerust met hoogwaardige toestellen en biedt voldoende ruimte voor al uw culinaire avonturen.

De twee ruime slaapkamers zijn ideaal voor een gezin of voor wie extra ruimte nodig heeft voor een kantoor of hobbykamer. De badkamer is stijlvol afgewerkt en voorzien van moderne faciliteiten.

Een van de grootste troeven van dit appartement is het zuidgerichte terras van 20,59 m². Hier kunt u genieten van de zon, een kopje koffie in de ochtend, of een ontspannen avond met vrienden en familie.



Algemene Kenmerken:

•    Locatie: Gelegen in het centrum van Zottegem, op wandelafstand van winkels, restaurants en openbaar vervoer, en toch in een rustige straat.

•    Oppervlakte: Beide appartementen hebben een bewoonbare oppervlakte van 115,43 m².

•    Terras: Zuidgerichte terrassen van respectievelijk 20,59 m² en 14,51 m².

•    Slaapkamers: Elk appartement beschikt over twee ruime slaapkamers.

•    Modern comfort: Beide appartementen zijn ...
Obligation de rénovation: inconnu

Ce bien fait partie du projet

Contacter