Appartement à vendre

299000€

2 chambres 85 mètres carrés

Immoweb code : 20059130
Immoweb code : 20059130

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
85 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

RUIM APPARTEMENT OP RUSTIGE LOCATIE TE WENDUINE

Dit aangenaam en lichtrijk appartement met 2 ruime slaapkamers en zonnig terras bevindt zich op een zeer rustige locatie vlakbij het centrum, het strand, het openbare vervoer en het commerciële centrum van Wenduine.
We betreden het appartement op de gelijkvloerse verdieping van deze kleinschalige residentie. We krijgen toegang via de inkomhall voorzien van vestiairehoek. Doorlopend begeven we ons tot de lichtrijke leefruimte met halfopen en volledig geïnstalleerde keuken. Achteraan het appartement bevinden zich de 2 ruime slaapkamers. Via de tweede slaapkamer krijg je ook toegang tot het zonnige terras. Alsook is er een badkamer met lavabomeubel, inloopdouche en toilet aanwezig. Mogelijkheid tot aankoop staanplaats in het gebouw!

Extra troeven :

Rustige locatie
Onmiddellijk beschikbaar
Lichtrijke leefruimte
Staanplaats aanwezig
Zonnig, ruim terras


Dit appartement vormt een zorgeloze investering voor zowel voor vaste bewoner, tweede verblijver die wenst te genieten van al het goede dat deze gezellige badstad te bieden heeft. Contacteer ons via 050/69.02.03 of [email protected] voor meer informatie of een bezichtiging!
 

Obligation de rénovation: no

Contacter