Appartement à vendre

243000€

3 chambres 113 mètres carrés

Immoweb code : 20275768
Immoweb code : 20275768

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
113 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit recent gerenoveerde duplexappartement in Temse biedt een perfecte mix van comfort en stijl. Met een bewoonbare oppervlakte van 113 m² is het ideaal voor gezinnen of wie extra ruimte zoekt.

Bij binnenkomst valt meteen de moderne, volledig uitgeruste keuken op, die aansluit op een lichte woonkamer. Hier geniet u van veel natuurlijk licht dankzij de grote ramen die zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer.

De slaapkamers zijn voorzien van hoogwaardige afwerking en bieden voldoende ruimte voor persoonlijk meubilair. De badkamer heeft een eigentijdse uitstraling en is uitgerust met de nodige voorzieningen voor uw comfort.

Een groot pluspunt van deze woning is het schitterende terras waar u kunt ontspannen en genieten van het uitzicht op het groen.

Gelegen nabij lokale voorzieningen en met gemakkelijke toegang tot belangrijke uitvalswegen, biedt dit appartement de perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid. Een bezoek waard voor wie op zoek is naar een comfortabele thuis met alle moderne gemakken.

Contacter